Časové Limity Relace A Uzamčení Uživatelů
Časové limity relace
Uživatelé jsou automaticky odhlášeni, pokud není zjištěna žádná aktivita po dobu 20 minut (na počítač). Tím se minimalizuje možnost, že si ostatní uživatelé systém prohlédnou nebo k němu budou mít přístup, když se uživatel zapomene odhlásit. Navíc se uvolní relace, aby se ostatní mohli přihlásit, pokud jsou licence omezené.
V nastavení prostředí Session.InactiveSessionMinutes můžete změnit výchozí 20 minut. Rozsah pro toto nastavení je minimálně 1 a maximálně 34560 minut (24 dnů).
Můžete také změnit dobu (v sekundách), po kterou se uživateli zobrazí varování před odhlášením. To je nastaveno v nastavení prostředí Session.InactiveSessionWarning.

Uzamčení Uživatelů
Pokud bylo učiněno několik neúspěšných pokusů o přihlášeníBriefCam, můžete nakonfigurovat BriefCam uzamčení uživatele, včetně uživatelů správce. To se provádí pomocí nastavení prostředí EnableLockUser, které je ve výchozím nastavení nastaveno na hodnotu false. Počet povolených pokusů o přihlášení je nastaven na pět a lze jej změnit pomocí nastavení prostředí LoginAttemptsBeforeUserLockout.
Existují další nastavení, která můžete použít k další konfiguraci toho, jak a kdy jsou uživatelé uzamčeni:
ResetUserLoginAttemptsCountInMinutes – Čas (v minutách), který uplynul od posledního falešného pokusu o obnovení počtu pokusů o přihlášení. Výchozí hodnota je 30.
UserLockoutByIP – Určuje, zda má být uživatel uzamčen na základě IP adresy. Ve výchozím nastavení je toto nastavení nastaveno na hodnotu false.
UserLockoutDurationInMinutes – Jak dlouho (v minutách) je uživatel uzamčen.