SSS: akıllı harita

Evet. Ayrıntılı bilgi için, bkz. Aygıtları akıllı haritadan kaldır.

Evet, aygıtı bir kata yerleştirerek başlayın. Sonra, kameraya sağ tıklayın, Katlarda görünür olan [device] öğesini seçin ve ardından aygıtın ilişkili olmasını istediğiniz ek katları belirtin.

Akıllı haritada, bina ana hatları karedir. Milestone fiili binayı kapsamak için binanın şeklini ayarlamak üzere köşe tutucuları kullanmanızı önermektedir.

Desteklenen özel katmanların herhangi birini kullanabilirsiniz:
- Şekil dosyaları
- çizimleri
- Görüntüler
Ayrıntılı bilgi için, bkz. Özel katmanların eklenmesi, silinmesi veya düzenlenmesi.

Özel katmanların azami boyutu aşağıdaki gibidir:
- CAD çizimleri: 100 MB
- Resimler:50 MB
- Şekil dosyaları:80 MB
Azami boyut client.exe.config dosyasındaki değerleri değiştirerek ayarlanabilir. Lütfen daha fazla bilgi için sistem yöneticiniz ile iletişime geçin.

Evet, aynı kata herhangi bir sayıda kat planı ekleyebilirsiniz, örneğin, bir adet kuzey kanadına bir adet güney kanadına.

Bu durumda, aygıt tüm katlarda görünür.
Bir aygıtın bir binadaki tüm katlarla olan ilişkisi, örneğin aygıt bir asansör içinde bulunuyorsa, ayrıştırılabilir. Bir binaya bir aygıt eklediğinizde, aygıt otomatik olarak seçilen katla ilişkilendirilir. Aygıtı ayrıştırmak için, kurulum modunda, aygıta sağ tıklayın, tüm katlarda görünür [device] öğesini seçin ve hiçbir katın seçilmediğinden emin olun.

Hayır, zemin planı orijinal, coğrafi konumunda kalır ve sadece kurulum modunda görünür. Zemin planını manuel olarak yeniden konumlandırın.

Evet, aygıtlar aynı katta kalır.

Zemin planları silinir, ancak aygıtlar kalır.