הגדרות הקשורות לזיהוי פנים
אזהרה
פונקציונליות זו אינה ישימה עבור הרכזת. זה רלוונטי רק לאתרים ובפריסות עצמאיות.
איכות זיהוי פנים
בצנרת זיהוי הפנים, BriefCam תחילה מזהה את הפנים ולאחר מכן מחלץ תווי פנים:
אם פנים זוהו אך וקטור התכונות לא חושב, הפנים יהיו כוכב 1.
אם פנים זוהו וקטור תכונה חושב, הפנים יהיו לפחות 2 כוכבים.
הגדרת הסביבה של FaceRecognition.ClientFaceQualityThreshold קובעת אם פנים הם 2 או 3 כוכבים (ברירת מחדל 0.5)
אם ציון הפנים גדול מהערך שבהגדרה FaceRecognition.ClientFaceQualityThreshold, הפרצוף יקבל 3 כוכבים.
אם ציון הפנים קטן מהערך שבהגדרה FaceRecognition.ClientFaceQualityThreshold, הפרצוף יקבל 2 כוכבים.

מדרגיות תואמת של זיהוי פנים
ניתן לשתף רשימת מעקב על פני מספר מופעים של שירות התאמת זיהוי פנים. זה נעשה באמצעות הגדרתסביבת AkkaShardingInstancesPerWatchlist. בהגדרה זאת, מנהל המערכת מגדיר את מספר המופעים המשותפים של AKKA לכל רשימת מעקב (מספר השירותים התואמים המותקנים).
הגבלות על העלאת רשימות מעקב פנים
BriefCam יש מגבלות ברירת מחדל מובנות לגבי העלאת פנים לרשימת מעקב:
ניתן להעלות עד 500 תמונות בכל פעם לרשימת מעקב פנים. ניתן לשנות ברירת מחדל זו באמצעות הגדרת הסביבה clientMaxFaceImagesUploadCount.
כל קובץ פנים מוגבל ל-20MB.
הגדרת רשימות מעקב חיצוניות
כדי לאפשר רשימות מעקב חיצוניות, עליך לתת למשתמש הרשאות להציג את רשימות המעקב החיצוניות.
כדי לשלוט בנתיב שבו רשימות מעקב חיצוניות מתעדכנות ומועלות אל BriefCam וכן בתדירות שבה רשימת המעקב מסונכרנת עם BriefCam, הגדר את הגדרות הניהול הבאות בסעיף 'שירות זיהוי פנים׳:
ExternalWatchListSync.ExternalFolderScanIntervalMinutes - הגדר את התדירות שבה המערכת בודקת אם יש משהו חדש ולאחר מכן מייבאת אותו לרשימת מעקב או לרשימות מעקב. כברירת מחדל, הבדיקה מתבצעת כל 60 דקות.
ExternalWatchListSync.ExternalWatchListRoot - זהו הנתיב לתיקיה המנוטרת במחשב השירות של VS שממנה משתמשים יכולים להעלות פרצופים מרובים. כברירת מחדל, תיקיה זו ממוקמת ב-
C:\briefcam\ServerData\ExternalWatchLists.ExternalWatchListSync.SyncMode - הגדר אם להחליף את רשימת המעקב בכל סנכרון (כך שאם תמחק זהויות מהתיקייה הן יימחקו במערכת) או למזג רק כדי לטעון פריטים חדשים. כברירת מחדל, אפשרות זו מוגדרת ל-
Overwrite.
העלאת פנים מרובות מתיקייה מנוטרת
ניתן להעלות מספר פרצופים מתיקייה מנוטרת שיסונכרנו לרשימת מעקב. ניתן להעלות פרצופים מרובים עבור זהויות וזהויות מרובות עבור כל אצווה.
התיקייה שבפיקוח נמצאת במחשב השרת VS. נתיב ברירת המחדל הוא: C:\briefcam\ServerData\ExternalWatchLists. מנהל המערכת יכול לשנות את הנתיב הזה עבורך.
כדי להשתמש בתיקיה זו בסביבה מבוזרת, ודא BCUser שיש לך הרשאות גישה לתיקיה. עבור התקנה של All-in-one, אין צורך בכך.
כל 60 דקות המערכת בודקת אם יש משהו חדש ואז מייבאת אותו לרשימת מעקב או רשימות מעקב. בתיקייה ExternalWatchList ניתן ליצור תיקיית משנה בעזרת שם רשימת המעקב. בתיקיית המשנה עליך ליצור תיקיות עם שמות של זהויות ובתיקיית כל זהות למקם לפחות תמונה אחת של הפנים של הזהות.

ישנה אפשרות להחליף את רשימת המעקב בכל סנכרון (כך שאם תמחקו זהויות מהתיקייה הן יימחקו במערכת) או למזג רק כדי לטעון פריטים חדשים. ברירת המחדל היא להחליף.
מנהל מערכת יכול לשנות את הגדרות ברירת המחדל של פונקציונליות זו.
לתשומת ליבך, כל התמונות שנוספו באמצעות תיקייה מנוטרת יתווספו לרשימת המעקב, כולל תמונות שנמצאות מתחת לסף המינימלי להתאמת פנים, כגון תמונות ללא כוכבים (לא זוהו פנים) ותמונות בדירוג כוכב אחד (זוהתה פנים אך האיכות אינה מספיקה לזיהוי פנים). BriefCam המערכת תתעלם מהתמונות שאינן תואמות. אם אינך רוצה שתמונות אלה יופיעו ברשימת המעקב, עליך למחוק אותן מהתיקייה באופן ידני.
הגדרות שירות של זיהוי פנים BI
BIFaceRecognition.MaxSupportedRESEARCHSources - הגדר את המספר המרבי של מקורות RESEARCH שקבוצת מקורות וידאו יכולה לטפל בהם כאשר מופעלת התאמת פנים.
BIFaceRecognition.FaceMatchingThreshold - הגדר את סף התאמת הפנים במודול RESEARCH. הערכים החוקיים הם 0-1. הגדרה זו מספקת שכבה נוספת של כוונון עדין לתהליך הזיהוי מחדש (המחבר מופעים שונים של פנים לזהות אחת). אם ההגדרה היא 1, כל מופעי הפנים ייחשבו לאותו אדם. אם היא מוגדרת כ- 0, כל המופעים (אפילו של אותו אדם) ייספרו כאנשים שונים.
ברירת המחדל היא 0.65. בסביבות מסוימות, זה עשוי להיות מועיל לצבוט אותו למעלה או למטה. לדוגמה, אם רוב האנשים בסביבה עוטים כיסוי שיער, הם ייראו דומים יותר לאלגוריתם. לכן, יהיה מועיל לצבוט את האלגוריתם כך שיהיה רגיש יותר בעת חיבור מופעים של פנים לזהויות.
BIFaceRecognition.FaceMatchingToWatchlistThreshold - הגדר את סף מודול RESEARCH להתאמת פנים של זהות ברשימת מעקב. ערכים חוקיים הם 0-1 וערך ברירת המחדל הוא 0.65.
BIFaceRecognition.RESEARCHnableFaceRecognition - השבת את התכונה זיהוי פנים במודול RESEARCH. ערך ברירת המחדל הוא false.

הסתרת העלאת הפנים
באמצעות הגדרת הסביבה HideFacesUpload, תוכל להפעיל ולכבות את היכולת להעלות פנים BriefCam בממשק. זה כולל את הלחצן העלאת זהויותבמסנן זיהוי הפנים ואת הלחצנים Add Identity ו- ÂAddWatchlist ברשימות המעקב של הפנים.
זיהוי פנים - קובץ OX.ini
תמונות ממוזערות של פנים באיכות גבוהה
התמונות הממוזערות של הפנים נדחסות כברירת מחדל ל- 90%. אם נדרשת איכות גבוהה עוד יותר, תוכל לשנות את דחיסת JPG ל -100% (דחיסה כמעט ללא הפסדים). הדבר נעשה בקובץ OX.ini, על ידי שינוי הערך של הפרמטר HighQualityFaceJPGs מ-false (ברירת המחדל) ל-true.
התרעות אופטימליות על זיהוי פנים
הקובץ OX.ini כולל מספר פרמטרים של זיהוי פנים שניתן להגדיר לקבלת התראות דיוק אופטימליות של זיהוי פנים בעת שימוש ברשימת מעקב. שים לב שבעת שיפור הדיוק עשויה להיות עלייה בעלויות העיבוד, עיכוב בהתראות וירידה באיכות הכללית של חילוץ אובייקטים. לשינוי ערך ברירת מחדל, בטל את ההערה בשורה הרלוונטית ועדכן את הערך.
ההגדרות הרלוונטיות הן כדלקמן וכוללות את ההגדרות המומלצות לסצנה עמוסה מאוד כאשר הפנים המעניינות גדולות:
FullFrameDetection - שנה מ- false ל- true כדי לשפר את הזיהוי בתרחישים צפופים מאוד. הדבר עלול לגרום לזיהוי שגוי של אובייקטים קטנים.
RealtimeMinCombinedScoreForAttributes - שנה מ- 0.4 ל- 0.3 כדי להפחית את סף הסיום המוקדם של איכות הפנים (מתי להפסיק לנסות לחלץ תכונות פנים). ערך נמוך יותר עשוי להגביר את הדיוק על חשבון יעילות העיבוד.
RealtimeMinCombinedScoreForFeatureExtraction - שנה מ- 0.4 ל- 0.3 כדי להפחית את סף הסיום המוקדם של איכות הפנים (כאשר מפסיקים לנסות לחלץ וקטור של תכונות פנים). ערך נמוך יותר עשוי להגביר את הדיוק על חשבון יעילות העיבוד. הגדרה זו דומה לזו שלמעלה, אך היא שלב אחר בצנרת. התכונות נעשות לפני מיצוי התכונות.
RealtimeMaxAttributeExtractionsInTrack - הגדל את המגבלה על מסגרות מיצוי תכונות מ- 4 ל- 16.
RealtimeMaxFeatureExtractionsInTrack - הגדל את המגבלה על מסגרות להפקת תכונות מ- 1 עד 4.
RealtimeAlertMaxDelaySeconds - הגדל את השהיית ההתראה בזמן אמת מ-4 ל-30 כדי לקבל רצועות ארוכות יותר.
RealtimeAlertCoolDownSeconds - פרמטר זה מגדיר את תקופת הקירור עבור התראות זיהוי פנים בזמן אמת. אם אדם מופיע פעם שנייה בתוך המגבלה, התראה לא תופעל בפעם השנייה.