Skip to main content

XProtect Smart Wall למנהלי מערכת

תרחישים של כיצד להגדיר את קיר הווידאו שלך

עדכון אחרון: 3 דקה לקריאה
גרסה2026r1
שפהעברית

אין דרך נכונה או לא נכונה להגדיר את קיר הווידאו שלך. זה תלוי בצרכי הפיקוח שלכם ובהגדרת מערכת XProtect ניהול הווידאו שלכם.

הנה שתי דוגמאות לאופן שבו תוכל להגדיר את קיר הווידאו שלך:

  1. דוגמה 1: מערכת VMS XProtect עם קיר וידאו המורכב משישה צגים פיזיים.

  2. דוגמה 2: מערכת XProtect VMS בעלת שני אתרים עם קיר וידאו גדול יחסית המורכב משישה עשר צגים פיזיים.

דוגמה 1 - קיר וידאו עם שישה צגים פיזיים בהגדרת אתר יחיד

דוגמה להגדרת אתר Smart Wall יחיד.

הסבר על האיור:

  1. שרת ה- XProtect VMS (שרת הניהול) שאליו מתחברים המפעילים ומנהלי המערכת כאשר הם נכנסים אל XProtect Smart Client או XProtect Management Client.

  2. שני מחשבים ללא התערבות עם XProtect Smart Client מותקנים, המוקדשים לנהיגה בקיר הווידאו. שישה צגים פיזיים מחוברים למחשבים אלה.

  3. קיר הוידאו והמסכים הפיזיים שלו.

  4. שים לב

    מפעיל חדר הבקרה נוכח בדרך כלל פיזית מול קיר הווידאו, אך יכול גם להיות ממוקם במקום אחר.

  5. (5, 6, 7) בדרך כלל, למפעילים יש מחשבים משלהם עם XProtect Smart Client מותקן והם משתמשים Smart Wall בפקד כדי לדחוף תוכן אל קיר וידאו. כאשר מתרחשת תקרית, המפעילים יכולים להגיב על ידי שיתוף תוכן עם אנשים אחרים שצופים בקיר הווידאו. תוכן כזה יכול להיות, למשל, רצף וידאו מסומן בסימניה או תמונה של חשוד.

    המפעילים עשויים לשבת מול קיר הווידאו, אך יכולים גם להיות ממוקמים במקום אחר באותו אתר.

דוגמה 2 - קיר וידאו עם שישה עשר צגים פיזיים בהגדרה מרובת אתרים

דוגמה להגדרת Smart Wall ריבוי אתרים.

הסבר על האיור:

  1. שרת ה- XProtect VMS (שרת הניהול) שאליו מתחברים המפעילים ומנהלי המערכת כאשר הם נכנסים אל XProtect Smart Client או XProtect Management Client.

  2. ארבעה מחשבים ללא התערבות עם XProtect Smart Client מותקנים, המוקדשים לנהיגה בקיר הווידאו. כאשר מספר הצגים הפיזיים גדל, Milestone מומלץ לפזר את העומס על-פני מחשבים מרובים. בדוגמה זו, ישנם ארבעה מחשבים עם ארבעה צגים פיזיים המופצים בכל אחד מהם.

  3. קיר הוידאו והמסכים הפיזיים שלו.

  4. שים לב

    מפעיל חדר הבקרה נוכח בדרך כלל פיזית מול קיר הווידאו, אך יכול גם להיות ממוקם במקום אחר.

  5. בדרך כלל, המפעילים משתמשים במחשבים משלהם עם XProtect Smart Client מותקן ומשתמשים Smart Wall בפקד כדי לדחוף תוכן אל קיר וידאו. כאשר מתרחשת תקרית, המפעילים יכולים להגיב על ידי שיתוף תוכן עם אנשים אחרים שצופים בקיר הווידאו. תוכן כזה יכול להיות, למשל, רצף וידאו מסומן בסימניה או תמונה של חשוד.

    מפעילים באתר A יכולים להיות ממוקמים מול קיר הווידאו, אך ניתן למקם אותם גם במקום אחר, למשל בחדרים או בניינים אחרים.

  6. למפעילים באתר B אין קשר חזותי עם קיר הווידאו, אך הם יכולים להציג את Smart Wall הצגים בצגים או בצגים שלהם. כאשר אירוע מחייב תשומת לב, הם יכולים להשתמש Smart Wall בפקד כדי לדחוף תוכן אל קיר הווידאו.