Dezaktywuj automatyczną aktywację licencji
Jeśli korzystanie z automatycznej aktywacji licencji w Twojej organizacji nie jest dozwolone lub po prostu zmieniłeś zdanie, możesz wyłączyć automatyczną aktywację licencji.
Sposób wyłączenia zależy od tego, czy w późniejszym czasie planujesz ponownie korzystać z automatycznej aktywacji licencji.
Wyłącz, ale zachowaj hasło do późniejszego wykorzystania:
W okienku Nawigacja witryny -> Podstawy -> Informacje o licencji usuń zaznaczenie pola Włącz automatyczną aktywację licencji. Nazwa użytkownika i hasło są nadal zapisywane na serwerze zarządzania.
Dezaktywuj i usuń hasło:
W okienku Nawigacja witryny -> Podstawy -> Informacje o licencji kliknij przycisk Edytuj poświadczenia aktywacji.
Kliknij przycisk Usuń hasło.
Potwierdź, że chcesz usunąć nazwę użytkownika i hasło z serwera zarządzania.