Liste de urmărire partajate
Faceți clic pe pictograma Partajare pentru a partaja o listă de urmărire. Pictograma de partajare este disponibilă doar pentru listele de urmărire deținute de utilizator.

După ce faceți clic pe Partajare, puteți să selectați grupurile și/sau utilizatorii cu care doriți să partajați lista de urmărire. Puteți să bifați caseta de selectare Permiteți utilizatorului să modifice conținutul listei de urmărire pentru a acorda utilizatorilor și grupurilor selectate permisiunea de modificare pentru lista de urmărire.

Când faceți clic pe Partajare, lângă lista de urmărire va apărea o pictogramă. Puteți să treceți cu mouse-ul peste pictogramă și să vedeți cine a partajat lista de urmărire.

Nu puteți partaja liste de urmărire externe. Permisiunile de vizualizare a listelor de urmărire externe pot fi atribuite de administrator utilizatorilor și grupurilor.
Din fila REVIEW, puteți să faceți clic pe filtrul Recunoaștere facială și puteți să selectați listele de urmărire pe care le-ați definit în setări.
Notă
Puteți încărca până la 500 de imagini simultan, în timp ce fiecare fișier facial este limitat la 20 MB. Administratorul dvs. poate modifica aceste limite. Dacă aveți mai mult de 500 de imagini, împărțiți-le în loturi de până la 500 sau încărcați imaginile folosind funcția de folder monitorizat. Când utilizați o versiune Chrome sub 72.0.3626.81, limita este de 125 de imagini pe încărcare.