Skærmbilledet Regler
Hver regel vises sammen med dens navn, navnet på det kildekamera, der er valgt i reglen, oprettelsesdato, regeltype og status (Deaktiveret eller Aktiv).
Statussen opdateres hver 15. sekund.
For tidsplaner, der er aktive, vil yderligere oplysninger blive vist i parenteser: Behandling, I kø eller Gendannelse.
Klik på oplysningsikonet (
) for at se en oversigt over antallet af regler og deres status.

Hvis du har en regel, der forbliver i kø, skal du kontakte din lokale BriefCam administrator.
Hvis der er en regel, som forbliver i kø, skal du kontrollere, at GPU'en er sat til Realtid.
Handlinger
Når du højreklikker eller peger på en regel, vises der forskellige ikoner.

Handling | Beskrivelse | |
![]() ![]() | Aktiver eller deaktiver en regel. | |
![]() | Dupliker en regel. BriefCam vil oprette de valgte regler for hvert af de valgte kameraer og anvende de samme globale filtre på reglerne (men ikke på scenefiltrene). Den nyligt oprettede regel ejes af brugeren, som duplikerede reglen. | |
![]() | Del en regel. Se også Regelsamarbejde. | |
![]() | Rediger en regel. | |
![]() | Slet en regel. Hvis en regel bliver slettet, så vil advarsler, der er oprettet af reglen, også blive slettet. Bogmærker af advarslerne bliver imidlertid ikke slettet. | |
| Kopier den tekst, du højreklikkede på. |
Hvis du vælger mere end en regel, vil der blive vist en yderligere indstilling øverst på skærmen, som gør det muligt for dig at aktivere eller deaktivere flere regler samtidigt.


Hændelser, der bliver fanget af det valgte kildekamera og matcher de filtre, der anvendes i en kørende regel, vil udløse advarsler på RESPOND-løsningens ADVARSLER-skærm, som gør det muligt for operatører at reagere hurtigt på incidenter, når de udfolder sig.
Bemærk
Hvis en RESPOND-regel fejler på grund af stream-tab eller et andet problem, vil den som standard forsøge at genoprette hver 60 minutter. Tiden kan ændres i miljøindstillingen MaxRetryDelaytimeMinutes. For at forhindre reglen i at forsøge igen skal du deaktivere den.
Regelsamarbejde
Klik på deleikonet for at dele en regel. Del-ikonet er kun tilgængeligt for regler, der ejes af brugeren.

Vælg de brugere og/eller grupper, du ønsker at dele reglen med.
Som standard er regler delt som "skrivebeskyttede". Hvis du imidlertid ønsker at give brugeren læse-/skriveadgang, skal du markere afkrydsningsfeltet Tillad brugere at redigere ressourceindhold.

BriefCam vil kontrollere, at alle valgte brugere og grupper:
Har tilladelser til at se Regel-kameraet.
Har allerede tilladelser til de overvågningslister, som delingsbrugeren ikke ejer (de eksterne og delte overvågningslister).
Når en regel er konfigureret til at bruge overvågningslister, skal disse overvågningslister også deles.
Delingsprocessen vil ikke dele overvågningslister, som brugeren ikke ejer (delte og eksterne overvågningslister). Til højre for skærmen vil du se en liste over overvågningslister, som du ejer, og en anden liste over overvågningslister, som du ikke ejer, og som du derfor ikke kan dele.
Overvågningslister deles i skrivebeskyttet tilstand med brugerne/grupperne med én undtagelse: Hvis overvågningslisten allerede var delt på forhånd med en af brugerne eller grupperne i fuld kontroltilstand, vil denne delingstilstand ikke blive ændret.
Når du fjerner deling af en regel, vil de delte brugere ikke længere modtage advarsler fra denne regel, og alle modtagne advarsler fra denne regel vil forsvinde fra brugerens RESPOND-visning.






