Защита на данни
Разделът "Защита на данните" е активиран за потребители, които са добавени от администратора към групата Data Manager. Този раздел позволява на мениджърите на данни да преглеждат, експортират и изтриват данни за лица, които се съхраняват във вашите системи.

В допълнение, мениджърите на данни могат да експортират и изтриват данни от случаи. Когато мениджърът на данни избира обекти в случай, има две допълнителни икони, заобиколени в лилаво за експортиране и изтриване.

В раздела за защита на данните намерете камерите или файловете, където съществува лицето или превозното средство. Изберете елемента или елементите, които искате да прегледате, експортирате или изтриете.
Имайте предвид, че можете да стесните резултатите с помощта на филтъра Изберете времеви диапазон.
За да стесните търсенето само до хора, щракнете върху менюто с три
линии и изберете опцията Покажи само хора.

Мениджърът на данни може да изтегли елементите и да ги изпрати като отчет, като кликне върху иконата за изтегляне (
).

BriefCam Създава zip файл, който включва клиповете в близък план (mp4 файл), миниатюрата (jpg файл) и текстов файл с метаданните на личната информация на индивида (класификацията на индивида, като пол, определена от алгоритъма на BriefCam"е).

За да изтриете данни, маркирайте елементите за изтриване и щракнете върху иконата за изтриване.

Ето списък на елементите, които са изтрити:
Обектни метаданни (времена, класификация, цвят, скорост, размер и т.н.)
Обект вътрешни двоични артефакти (път, очертаващи правоъгълници, маски и др.)
Обектни визуални артефакти – миниатюри и филмови клипове
Данни за отметки (ако има отметки, базирани на този обект) – метаданни и миниатюри
Оригинално видео – или качен файл, или кадри, извлечени от VMS – минимумът, необходим за покриване на избрания обект (зависи от грануларността на действителните файлове). Въпреки това е напълно възможно оригиналното видео на други обекти също да бъде изтрито, а в някои случаи дори и цялото оригинално видео. В този случай видеото вече няма да бъде достъпно за други разследващи цели на други хора.
Имайте предвид, че обектите са незабавно премахнати от базата данни и ще бъдат премахнати от кеша на паметта, след като обектът не е бил използван в продължение на един час. Ако трябва незабавно да изтриете кеша, свържете се с Вашия системен администратор.Ако трябва незабавно да изтриете кеша, той може да бъде променен с помощта на настройката на средата SharePassivationInMinutes.