Delning av bevakningslistor
Klicka på ikonen dela för att dela en bevakningslista. Delningsikonen är bara tillgänglig för bevakningslistor som ägs av användaren.

När du har klickat på Dela, kan du välja de grupper och/eller användare som du vill dela bevakningslistan med. Du kan markera kryssrutan Tillåt användare att ändra innehåll i bevakningslistan för att ge valda användare och grupper behörighet att ändra innehåll i bevakningslistan.

När du klickar på Dela visas en ikon bredvid bevakningslistan. Du kan hovra över ikonen och se vem som delat bevakningslistan.

Du kan inte dela externa bevakningslistor. Vybehörigheter för externa bevakningslistor kan tilldelas av administratören till användare och grupper.
Från fliken REVIEW kan du klicka på filtret Ansiktsigenkänning och välja de bevakningslistor du angett i inställningarna.
Notera
Du kan ladda upp till 500 bilder samtidigt, medan varje ansiktsfil är begränsad till 20 MB. Din administratör kan ändra dessa begränsningar. Om du har fler än 500 bilder, dela upp dem i grupper om upp till 500 eller ladda upp bilderna med funktionen Övervakad mapp. Vid användning av en Chrome-version under 72.0.3626.81 är begränsningen 125 bilder per uppladdning.