Skip to main content

Ghid de utilizare BriefCam

Ecran reguli

Last Updated: 3 minute read
Versiune2024r2
LimbăRomână

Fiecare regulă este listată împreună cu numele său, numele camerei sursă selectate în regulă, data creării sale, tipul și starea regulii (Dezactivată sau Activă).

Starea este actualizată la fiecare 15 secunde.

Pentru programările active, informațiile suplimentare vor fi afișate în paranteze: Procesare, În coadă sau Recuperare.

Faceți clic pe pictograma Informații (Rule information icon.png) pentru a vedea un rezumat al numărului de reguli și starea lor.

Rule status box.png

Dacă aveți o regulă care rămâne în lista de așteptare, contactați BriefCam administratorul local.

Dacă există o regulă care rămâne în starea Coadă, verificați dacă GPU-ul este setat la Timp real.

Acțiuni

Când faceți clic dreapta sau treceți cu mouse-ul peste o regulă, sunt afișate diverse pictograme.

Rule actions icons.png

Acțiune

Descriere

Disable icon.png
Start rule icon.png

Activați sau dezactivați o regulă.

Duplicate rule icon.png

Dublați o regulă. BriefCam Va crea regulile selectate pentru fiecare dintre camerele selectate și va aplica aceleași filtre globale la reguli (dar nu și filtrele Scenă). Regula nou creată este deținută de utilizatorul care a dublat regula.

Share rule icon.png

Partajați o regulă. Vedeți și Colaborare reguli.

Edit rule icon.png

Editați o regulă.

Rules delete.jpg

Ștergeți o regulă. Dacă se șterge o regulă, se șterg și alertele create de regulă. Cu toate acestea, marcajele alertelor nu sunt șterse.

Copy icon.png

Copiați textul pe care ați făcut clic dreapta.

Dacă selectați mai multe reguli, în partea de sus a ecranului va apărea o opțiune suplimentară care vă permite să activați sau să dezactivați simultan mai multe reguli.

Start rule icon in screen.png
Stop rule icon in screen.png

Orice evenimente captate de camera sursă selectată și care se potrivesc cu filtrele aplicate într-o regulă curentă vor declanșa alerte în ecranul de ALERTE al soluției RESPOND, permițând operatorilor să răspundă rapid la incidente pe măsură ce se desfășoară.

Notă

Dacă o regulă RESPOND eșuează din cauza pierderii fluxului sau a unei alte probleme, va încerca să recupereze implicit la fiecare 60 de minute. Ora poate fi modificată în setarea de mediu MaxRetryDelaytimeMinutes. Pentru a opri reîncercarea regulii, dezactivați-o.

Colaborare reguli

Faceți clic pe pictograma Partajare pentru a partaja o regulă. Pictograma de partajare este disponibilă doar pentru reguli deținute de utilizator.

Share rule icon on screen.png

Selectați utilizatorii și/sau grupurile cu care doriți să partajați regula.

În mod implicit, regulile sunt partajate ca "doar în citire". Cu toate acestea, dacă doriți să permiteți accesul citire-scriere al utilizatorului, bifați caseta de selecție Permiteți utilizatorilor să modifice conținutul resursei.

Rule collaboration screen.png

BriefCam Se va verifica dacă toți utilizatorii și grupurile selectate:

  • Aveți permisiuni pentru a vizualiza camera cu reguli.

  • Aveți deja permisiuni pentru listele de urmărire pe care utilizatorul care le partajează nu le deține (liste de urmărire externe și partajate).

Când o regulă este configurată să utilizeze liste de urmărire, acele liste de urmărire trebuie și ele partajate.

Procesul de partajare nu va partaja liste de urmărire pe care utilizatorul nu le deține (liste de urmărire partajate și externe). În partea dreaptă a ecranului veți vedea o listă de liste de urmărire care sunt deținute de dvs. și o altă listă de liste de urmărire care nu sunt deținute de dvs. și, prin urmare, nu pot fi partajate de dvs.

Listele de urmărire sunt partajate în modul doar în citire cu utilizatorii/grupurile, cu o singură excepție: dacă lista de urmărire a fost deja partajată în prealabil cu unul dintre utilizatorii sau grupurile din modul de control complet, acest mod de partajare nu se va schimba.

Când se anulează partajarea unei reguli, utilizatorii partajați nu vor mai primi alerte de la această regulă, iar toate alertele primite de la această regulă vor dispărea din vizualizarea RESPOND a utilizatorului.