Databeskyttelse
Sektionen Databeskyttelse er aktiveret for brugere, der er blevet føjet af administratoren til Data-Manager-gruppen. I dette afsnit kan dataadministratorer se, eksportere og slette data om enkeltpersoner, som er gemt i dine systemer.

Derudover kan dataadministratorer eksportere og slette data fra sager. Når Data Manager vælger objekter i en sag, er der yderligere to ikoner omgivet af lilla til eksport og sletning.

I sektionen Databeskyttelse skal du finde de kameraer eller filer, hvor personen eller køretøjet eksisterer. Vælg det eller de elementer, du vil se, eksportere eller slette.
Bemærk, at du kan indsnævre resultaterne med filteret Vælg tidsinterval.
For at indsnævre din søgning til kun at omfatte personer skal du klikke på menuen med tre linjer
og vælge indstillingen Vis kun personer.

En datastyring kan downloade elementerne og sende dem som en rapport ved at klikke på download-ikonet (
).

BriefCam opretter en zip-fil, som indeholder nærbilledeklip (mp4-fil), miniaturevisning (jpg-fil) og en tekstfil med metadata fra den enkeltes personlige oplysninger (den enkeltes klassifikation, f.eks. køn, som bestemt af BriefCampersonens algoritme).

For at slette data skal du markere de elementer, der skal slettes og klikke på sletteikonet.

Her er en liste over de elementer, der er slettet:
Objekt metadata (tider, klassificering, farve, hastighed, størrelse, osv.)
Objekt interne binære artefakter (sti, afgrænsningsrammer, masker osv.)
Objekt, visuelle artefakter – miniaturebilleder og filmklip
Bogmærke-data (hvis der var bogmærker, baseret på dette objekt) – metadata og miniaturevisning
Original video – enten uploadede filer eller optagelser, hentet fra VMS – der kræves minimum for at dække det valgte objekt (afhænger af granulariteten af de faktiske filer). Det er dog muligt, at den oprindelige video af andre objekter også vil blive slettet og i nogle tilfælde endda hele den oprindelige video. I så fald vil videoen ikke længere være tilgængelig til andre efterforskningsformål.
Bemærk, at objekterne straks fjernes fra databasen og fjernes fra hukommelsescachen, når objektet ikke har været i brug i en time. Hvis du har brug for, at fjernelsen fra cachen sker med det samme, skal du kontakte din systemadministrator.Hvis du har brug for, at fjernelsen fra cachen sker med det samme, kan den ændres ved hjælp af indstillingen ShardPassivationInMinutes-miljø.