Del overvågningslister
Klik på del-ikonet for at dele en overvågningsliste. Del-ikonet er kun tilgængeligt for overvågningslister, der ejes af brugeren.

Når du klikker på Del, kan du vælge de grupper og/eller brugere, du ønsker at dele overvågningslisten med. Du kan markere afkrydsningsfeltet Tillad bruger at redigere overvågningslisteindhold for at give de valgte brugere og grupper tilladelse til at redigere overvågningslisten.

Når du klikker på Del, vises et ikon ved siden af overvågningslisten. Du kan pege på ikonet og se, hvem der delte overvågningslisten.

Du kan ikke dele eksterne overvågningslister. Administratoren kan tildele visningstilladelser til eksterne overvågningslister til brugere og grupper.
Fra fanen REVIEW kan du klikke på filteret Ansigtsgenkendelse og vælge de overvågningslister, du har defineret i indstillingerne.
Bemærk
Du kan uploade op til 500 billeder ad gangen, mens hver ansigtsfil er begrænset til 20 MB. Din administrator kan ændre disse grænser. Hvis du har mere end 500 billeder, kan du dele dem op i grupper på op til 500 eller uploade billederne med funktionen for overvågede mapper. Når du bruger en Chrome-version under 72.0.3626.81, er grænsen 125 billeder per upload.