Se sincronizează camerele cu VMS
Când camerele definite în nu BriefCamsunt sincronizate cu camerele din VMS, le puteți sincroniza. Sincronizarea camerelor este necesară atunci când schimbați numele, ID-ul, coordonatele, calea logică sau fusul orar al unei camere.
Notă
Sincronizarea camerelor se face prin intermediul BriefCamclientului ( https:// [server name or IP address]/app) folosind datele de autentificare ale administratorului. Acesta este primul pas în fuzionarea produsului BriefCam Administrator Consoleîn BriefCamclient.
Notă
Dacă o cameră este mutată de la un VMS la altul, sincronizarea nu va funcționa. În acest scenariu, va trebui să reactivați camera.
Pentru a sincroniza camerele definite în VMS BriefCamcu modificările efectuate în VMS:
Conectați-vă la clientul BriefCamweb:
Către clientul BriefCamweb localizat la: .
https:// [server name or IP address]/appConectați-vă cu datele de autentificare ale administratorului. Ați definit acest utilizator pentru clasicul BriefCam Administrator Console(
https:// [server name or IP address]/admin).
Pentru a găsi VMS-ul pe care doriți să-l sincronizați, faceți clic pe pictograma Sincronizare cu VMS (
).
Acum veți sincroniza camerele utilizând una dintre următoarele metode:
Sincronizați o cameră individuală făcând clic pe butonul Sincronizare .
Selectați mai multe camere și faceți clic pe butonul Sincronizare selectat .
Sincronizați toate camerele făcând clic pe butonul SINCRONIZARE TOTALĂ .

Veți vedea o listă a tuturor camerelor care s-au modificat de la ultima sincronizare.
Camerele care apar în această listă vor îndeplini unul sau mai multe dintre aceste criterii:
Dacă BriefCamcamera are același nume cu camera VMS, dar ID-urile sunt diferite. Făcând clic pe butonul Sincronizare , ID-ul VMS va suprascrie BriefCam ID-ul .
În cazul în care BriefCamcamera are același ID ca și camera VMS, dar numele sunt diferite. Făcând clic pe butonul Nume sincronizare , numele VMS va suprascrie numele BriefCam-ului.
Numele și ID-ul sunt aceleași, dar informațiile suplimentare despre cameră sunt diferite. În acest caz, butonul de informații va apărea în galben. Faceți clic pe buton pentru a vedea diferențele.
Nepotrivire între nume și ID. În acest scenariu, verificați camera în VMS.
VMS are câteva nume cu același ID. BriefCamNu acceptă dublarea numelor în același director.
Prin sincronizarea numelui sau ID-ului, toate informațiile suplimentare, cum ar fi calea logică, coordonatele și fusul orar vor fi suprascrise înBriefCam. Dacă VMS BriefCamconține informații adăugate manual și nu conține, în timpul sincronizării, valoarea NULL de la VMS nu va suprascrie informațiile din .BriefCam
Dacă există mai multe ID-uri pentru aceeași cameră, va apărea o listă verticală în care trebuie să selectați mai întâi ID-ul relevant.

Puteți să exportați lista de camere care apar în tabelul de sincronizare, făcând clic pe butonul Export CSV .
Rețineți că s-ar putea să dureze câteva secunde până când sincronizarea se va finaliza.
Comportamentul sincronizării este următorul:
Pentru camerele activate, dacă camera a fost dezactivată sau eliminată din VMS, camera va fi dezactivată în .BriefCam
Pentru camerele neactivate, dacă camera a fost dezactivată sau eliminată din VMS, camera nu va apărea în lista de camere din .BriefCam
Dacă faceți clic pe butonul de sincronizare în timp ce o sincronizare anterioară rulează încă (deoarece ecranul a fost reîmprospătat), vor apărea simultan două solicitări. Starea afișată va fi starea celei mai recente solicitări.
Dacă sincronizarea durează mai mult de cinci minute (din cauza numărului mare de camere), s-ar putea ca indicația de sincronizare să nu apară, dar procesul de sincronizare va apărea în fișierele jurnal.
Sincronizarea va eșua dacă nu toate numele camerelor sunt unice.