Sessionstimeout Og Spærring Af Brugere
Sessionstimeout
Brugere bliver automatisk logget af, hvis der ikke er registreret aktivitet i 20 minutter (pr. maskine). Dette minimerer muligheden for, at andre kan se eller tilgå systemet, når en bruger glemmer at logge af. Derudover vil dette frigive sessionen, så andre kan logge på, hvis licenserne er begrænsede.
Du kan ændre standardindstillingen på 20 minutter i miljøet Session.InactiveSessionMinutes. Intervallet for denne indstilling er mindst 1 og højst 34560 minutter (24 dage).
Du kan også ændre på, hvor længe (i sekunder) en advarsel vil blive vist til brugeren, før de bliver logget af. Dette angives i indstillingen Session.InactiveSessionWarning-miljø.

Spærring af brugere
Hvis der er flere mislykkede forsøg på at loggeBriefCampå, kan du konfigurereBriefCam, så brugeren, herunder administratorbrugerne, spærres. Dette gøres ved hjælp af miljøindstillingen EnableLockUser, som som standard er sat til false. Antallet af tilladte logon-forsøg er sat til fem og kan ændres ved hjælp af indstillingen LoginAttemptsBeforeUserLockout for miljøet.
Der er yderligere indstillinger, som du kan bruge til yderligere at konfigurere, hvordan og hvornår brugere bliver spærret:
ResetUserLoginAttemptsCountInMinutes – Tid (i minutter), der er forløbet siden det sidste falske forsøg før nulstilling af antallet af logonforsøg. Standard er 30.
UserLockoutByIP – Bestemmer om brugeren skal spærres ud fra IP-adresse. Som standard er denne indstilling sat til falsk.
UserLockoutDurationInMinutes – Hvor længe (i minutter) en bruger er spærret.