Skip to main content

Ghid de administrare BriefCam

Expirările Sesiunii Și Blocarea Utilizatorilor

Last Updated: 1 minute read
Versiune2024r2
LimbăRomână

Expirări de sesiune

Utilizatorii sunt deconectați automat dacă nu este detectată nicio activitate timp de 20 de minute (pe mașină). Acest lucru minimizează posibilitatea ca alte persoane să vizualizeze sau să acceseze sistemul atunci când un utilizator uită să se deconecteze. În plus, se va elibera sesiunea, pentru ca alte persoane să se poată conecta dacă licențele sunt limitate.

Puteți să modificați setarea implicită de 20 de minute din mediul Session.InactiveSessionMinutes. Intervalul pentru această setare este de minimum 1 și de maximum 34560 de minute (24 de zile).

De asemenea, puteți să modificați durata (în secunde) în care utilizatorului îi va fi afișat un avertisment înainte să se deconecteze. Acesta este setat în setarea de mediu Session.InactiveSessionWarning.

inactive sessions.png

Se Blochează Utilizatorii

Dacă se fac mai multe încercări nereușite de conectareBriefCam, puteți configura BriefCam blocarea utilizatorului, inclusiv a utilizatorilor administratori. Acest lucru se face folosind setarea de mediu EnableLockUser, care în mod implicit este setată la fals. Numărul de încercări de conectare permise este setat la cinci și poate fi modificat utilizând setarea de mediu LoginAttemptsBeforeUserLockout.

Există setări suplimentare pe care le puteți utiliza pentru a configura în continuare cum și când utilizatorii sunt blocați:

  • ResetUserLoginAttemptsCountInMinutes – Durata (în minute) care a trecut de la ultima încercare falsă înainte de a reseta numărul de încercări de conectare. Valoarea implicită este 30.

  • UserLockoutByIP – Determină dacă se blochează utilizatorul pe baza adresei IP. În mod implicit, această setare este setată ca falsă.

  • UserLockoutDurationInMinutes – Cât timp (în minute) este blocat un utilizator.