Uyarlanır görünümde eski bir dışa aktarma projesini açın

Uyarlanır görünüm işlevi, XProtect 2023 R2 sürümüyle kullanıma sunuldu. Ancak çoğu durumda, bu sürümden önce yapılan dışa aktarma projelerini de uyarlanabilir görünümde açabilirsiniz.

  1. XProtect 2023 R2 veya sonraki bir sürümünden dışa aktarılmış yeni bir dışa aktarma projesi bulun.

  2. Dışa aktarılan videoyu içeren klasörü açın ve SmartClient-Player.exe dosyasını çalıştırın.

  3. Dışa aktarılan video bir parola ile korunuyorsa, parolayı girin.

  4. Bağlan öğesini seçin.

  5. Kurulum seçeneğini belirleyin ve Projeler sekmesinde, Projeyi aç'ı ve eski dışa aktarma projesini seçin.

    Canlı bir veritabanını veya canlı bir arşivi hiçbir zaman XProtect Smart Client – Player ile açmaya çalışmayın. Bu, kayıtlarınızın dizininin oluşturulmasına zarar verebilir ve sonuç olarak kayıtlarınız kullanılamaz hale gelebilir.

  6. Dışa aktarma projesi açıldığında Kurulum ögesini yeniden seçin.

  7. Görünümler bölmesinden, Yeni görünüm oluştur'u seçip 4:3 biçimine ve 1x1 görüntü öğesine sahip bir görünüm oluşturun.

    Bu biçim ve görüntü öğesi sayısı, uyarlanır görünüm için en uygunudur. İsterseniz başka bir biçim ve görüntü öğesi sayısı seçebilirsiniz.

  8. Şimdi, Genel bakış bölmesinden, Uyarlanır görünüm'ü seçin ve Uyarlanır görünüm'ü yeni görünüme sürükleyin.

  9. Görünümünüzü uyarlanır görünüm olarak kaydetmek için Ayarlar seçeneğini belirleyin.

Artık eski dışa aktarma projesindeki videoyu uyarlanır görünümde oynatabilirsiniz.