Sorun Giderme: Dışa aktarma
Bu uyarıyı görürseniz geçerli VYY'niz, dışa aktarılan video verilerini FIPS 140-2 güvenlik standardına uyacak şekilde şifrelemek için AES-256'yı XProtect kullanır. Ancak, dışa aktarımı oluşturmak için kullanılan sistem farklı bir şifreleme standardı kullanır.
Sorunu çözmek için, aşağıdakilerden birini yapın:
Yükseltilmiş bir XProtect Smart Client sürümünü kullanarak video verisini yeniden dışa aktarın. Sürüm, mevcut sürümünüze eşit veya daha yeni olmalıdır.
Milestone en son XProtect Smart Client sürümünü kullanmanızı önermesine karşın, dışa aktarıımı daha eski bir XProtect Smart Client sürümünü kullanarak açabilirsiniz.
FIPS modu devredışı bırakıldığında aktarımı bir bilgisayarda açın. Ayrıca bkz. https://docs.microsoft.com/en-us/windows/security/threat-protection/fips-140-validation#using-windows-in-a-fips-140-2-approved-mode-of-operation
Not
Milestone verilerinizi parola ile korumanızı önerir. Bunu yapmak için, Dışa aktarma ayarları penceresi > XProtect biçimi içinde Parola ile şifrele onay kutusunu seçin.
Video dışa aktarımına hiçbir onaysız değişiklik anahtarı dahil edilmemiştir. Onaysız değişiklik anahtarı kaldırıldı veya video dışa aktarma, MIP SDK 2020 R2 veya daha eskisine dayalı bağımsız bir üçüncü taraf uygulaması kullanılarak oluşturuldu. Onaysız değişiklik anahtarı kayıpsa, video proje dosyasının özgünlüğünü doğrulamanın bir yolu yoktur.
Bu sorunu çözmek için, aşağıdakilerden birini veya daha fazlasını deneyin:
Yeni bir video dışa aktarımını isteyin ve onaysız değişiklik anahtarının dahil edildiğinden emin olun
MIP SDK 2020 R3 veya sonrasına dayalı bir üçüncü taraf uygulaması kullanarak video verisini yeniden dışa aktarın
Medya oynatıcı biçiminde ve birleştirilmiş dosya olarak dışa aktarırsanız dışa aktarma hazır olmadan önce dışa aktarma listesindeki video dizilerinden birini silmeyin veya yeniden adlandırmayın. Aksi takdirde, silinen veya yeniden adlandırılan video dizileri dışa aktarma işlemine dahil edilmez.
Yeni bir dışa aktarma oluşturmanız gerekir.