Resetați un element de vizualizare sau o vizualizare
Pentru a restaura conținutul modificat temporar:
Resetați un element de vizualizare a camerei: apăsați /+Enter.
Resetați toate camerele într-o vizualizare: în spațiul de lucru, selectați
Reîncărcați vizualizarea Reîncărcați sau apăsați /+/+Enter pe tastatura numerică.