Se elimină restricțiile video
Când o restricție este eliminată, materialul video de bază (live și înregistrat) devine din nou disponibil pentru vizualizare de către operatori ca de obicei.
Puteți să editați sau să eliminați restricțiile doar pentru camerele situate pe site-ul la care sunteți conectat în prezent.
Eliminarea unei restricții nu va modifica starea niciunei blocări de probe aplicate în aceeași secvență video. Dacă o secvență video a fost blocată, blocarea de probe de pe videoclip trebuie încă ștearsă dacă videoclipul urmează să fie șters.