Skip to main content

XProtect Smart Client

Eliminați restricția live

Ultima actualizare: 2 minute de lectură
Versiune2026r1
LimbăRomână

Puteți să selectați și să eliminați mai multe restricții live, dar nu puteți să amestecați tipuri de restricții – adică să selectați atât restricțiile de redare, cât și pe cele live pentru eliminare în același timp.

Când este eliminată o restricție dintr-un flux live, înregistrările înregistrate ale aceleiași secvențe video pot fi restricționate în mod implicit. Un operator poate alege să nu păstreze restricțiile asupra înregistrărilor atunci când elimină restricțiile asupra fluxului video live.

În timpul procesului de creare a unei restricții de redare a unui flux live restricționat, nu veți putea să adăugați camere suplimentare sau să eliminați camerele existente. Cu toate acestea, puteți să editați restricția de redare după ce restricția a fost creată, apoi să eliminați sau să adăugați camere suplimentare.

  1. În modul Live sau Redare, faceți clic pe Restricții video > Vizualizare pentru a deschide dialogul listă de restricții video.

  2. În Lista de restricții video, utilizați filtrele și câmpul de căutare pentru a localiza restricțiile pe care doriți să le eliminați.

    Restricțiile live sunt afișate în partea de sus a listei și fiecare restricție live este marcată cu o pictogramă LIVE verde.

  3. Selectați restricțiile live pe care doriți să le eliminați și faceți clic pe Eliminare pentru a deschide dialogul Eliminare restricții live.

  4. În dialogul Eliminați restricția live, selectați Creați o restricție pe înregistrări pentru a crea o restricție de redare pe restricția live pe care o eliminați.

    Debifați caseta de selecție Creare restricție pe înregistrări dacă nu doriți să creați o restricție de redare pentru a înlocui restricția live pe care o eliminați.

  5. Faceți clic pe Eliminare restricție live pentru a elimina restricția live selectată și deschideți dialogul Eliminare restricție live.

  6. În dialogul Eliminați restricția live, faceți clic pe Închideți atunci când procesul de eliminare este finalizat. Faceți clic pe Detalii pentru o prezentare generală detaliată a stării eliminării.