Usuń mapę
Kliknij prawym przyciskiem myszy mapę w widoku i wybierz opcję Usuń mapę. Spowoduje to usunięcie całej mapy, w tym elementów dodanych przedstawiających kamery, mikrofony, głośniki itd. Mapa zostaje usunięta jedynie z widoku. Plik obrazu jest nadal przechowywany w systemie nadzoru i może być użyty w celu utworzenia nowej mapy.
Możesz również usunąć mapę w sekcji Przegląd mapy.