הקשר בין אירועים ואזעקות
שים לב
תכונה זו זמינה רק במערכות VMS מסוימותXProtect. לקבלת מידע נוסף, ראה: Milestone XProtect® Product Comparison Tool.
אירועים או בעיות טכניות המתרחשות XProtect במערכת שלך ידועים כאירועים. המונח אירוע מתייחס לכל מופע או פעילות שנלכדו על-ידי מערכת הפיקוח, שעשויים להצריך תשומת לב או פעולה של המשתמש. לדוגמה, אם הפעלת זיהוי תנועה במצלמות שלך ומשהו או מישהו זז, מזוהה תנועה ומערכת ניהול הווידאו מעודכנת. זהו אירוע.
כדי להגיב לאירועים, מנהל המערכת מגדיר התראות ב- XProtect. כאשר מזוהה אירוע, התראה מופעלת ומוצגת ב- XProtect Smart Client.
לכן, כאשר אירוע זיהוי התנועה מופעל, מופעלת אזעקה מתאימה ומוצגת פנימה XProtect Smart Client כדי לציין שזוהתה תנועה.
באפשרותך להציג התראות ואירועים בכרטיסיה 'מנהל התראות׳, המספקת סקירה מרכזית של האירועים, המצבים והבעיות הטכניות האפשריות. משתמשים של XProtect Smart Client לא יכול להגדיר מעורר באופן ישיר. מנהלי המערכת יכולים להגדיר התראות מופעלות כאשר הם מגדירים את תצורת מערכת XProtect ניהול הווידאו.
ניתן לסקור ולנהל תיאורי התראות וקטעי וידאו קשורים Arcules בתור האירועים ב- XProtect. עם זאת, אם ברצונך להשתמש בתיאורי ההתראות ובקליפים של Arcules כדי ליצור כללי התראה ופעולות לטיפול בהתראות, עליך לקבל את התפקיד של מנהל מערכת. לא ניתן להגדיר את תפקיד המפעיל לראות התראות Arcules.
שים לב
מנהל המערכת מגדיר אם להציג או להסתיר את הלשונית מנהל התראות.
כרטיסיית מנהל ההתראות מספקת למשתמשים תצוגה ייעודית להתראה או לטיפול באירועים. הלשונית עצמה מציגה את מספר ההתראות הפעילות. כאשר מופעלות יותר מתשע אזעקות, הן מסומנות באמצעות לחצן הודעה שאומר (9+).
כרטיסיית מנהל ההתראות כוללת גם רשימת התראות, תצוגה מקדימה של התראות לתצוגה מקדימה של וידאו המשויך להתראות או אירועים בודדים, ואולי גם מפה המציגה את המיקום הגאוגרפי של המצלמה המשויכת להתראה.