Skip to main content

XProtect שרת נייד

הוסף התראות חירום

עדכון אחרון: 1 דקה לקריאה
גרסה2025r3
שפהעברית

כאשר מזוהה איום פוטנציאלי, 'התרעת חירום׳ מאפשרת XProtect Mobile למשתמשי הלקוח לקבל התראות ברמת החומרה הגבוהה ביותר, לראות את פרטי ההתראה ולפעול באופן מיידי. אזעקת חירום היא סוג של אזעקה שאתה מגדיר ב XProtect Management Client-

שים לב

כדי שפונקציונליות זו תפעל, היא מחייבת הודעות דחיפה. הודעות בדחיפה זמינות רק אם רכשת Milestone Care Plus רישיון.

שים לב

תכונה זו זמינה רק במערכות VMS מסוימותXProtect. לקבלת מידע נוסף, עיין בטבלת השוואת המוצרים: <link xlink:href="https://www.milestonesys.com/products/software/xprotect-comparison/">https://www.milestonesys.com/products/software/xprotect-comparison/</link>.

כדי להוסיף התראה כזו, עליך:

  1. הוסף קטגוריית התראות חדשה עם רמה 99 ב׳התראות׳ > הגדרות נתוני התראה. באפשרותך ליצור קטגוריות רבות עם רמה 99 לפי הצורך.

  2. הוסף הגדרת התראה עם קטגוריה זו.