Manuel yedekten sistem yapılandırmasını geri yükle
Önemli Bilgiler
Hem kuran kullanıcı hem de geri yükleyen kullanıcı, yönetim sunucusundaki ve SQL Server sistem yapılandırma SQL Server veritabanının yerel yöneticisi olmalıdır
Kayıt sunucularınız dışında, sisteminiz geri yükleme süresi boyunca tamamen kapatılır ve bu biraz zaman alabilir
Bir yedek, yalnızca oluşturulduğu sistem kurulumunda geri yüklenebilir. Kurulumun, yedekleme yapıldığı zamankiyle mümkün olduğunca benzer olduğundan emin olun. Aksi halde, geri yükleme başarısız olabilir
Geri yükleme sırasında bir sistem yapılandırma parolası istenirse, yedeğin oluşturulduğu sırada geçerli olan sistem yapılandırma parolasını sağlamanız gerekir. Bu parola olmadan, yapılandırmanızı yedekten geri yükleyemezsiniz
SQL Server veritabanının bir yedeğini alır ve temiz bir SQL Server geri yüklerseniz, SQL Server veritabanından yükseltme hataları çalışmaz ve SQL Server yalnızca bir genel hata mesajı alırsınız. Bundan kaçınmak için, önce bilgisayarınızı yeniden kurun XProtect system bir temizle kullanma SQL Server ve sonra üzerine yedeği geri yükleyin
Doğrulama aşamasında geri yükleme başarısız olursa, hiçbir değişiklik yapmadığınız için eski yapılandırmayı yeniden başlatabilirsiniz
Geri yükleme işlemin başka bir yerinde başarısız olursa, eski yapılandırmaya geri dönemezsiniz
Yedek dosyası bozuk olmadığı sürece, başka bir geri yükleme yapabilirsiniz
Geri yükleme, mevcut yapılandırmanın yerini alır. Bu, son yedeklemeden sonra yapılandırmada yapılan tüm değişikliklerin kaybolduğu anlamına gelir
Denetim günlükleri de dahil olmak üzere hiçbir günlük geri yüklenmedi
Geri yükleme başladıktan sonra iptal edemezsiniz
Geri yükleniyor
Bildirim alanının sağ tıklatması Management Server servis simgesini seçin ve Yapılandırmayı Geri Yükle'yi seçin.
Önemli notu okuyun ve tıklayın Geri yükle.
Dosya aç iletişim kutusunda, sistem yapılandırma yedekleme dosyasının konumuna gidin, dosyayı seçin ve Aç'ı tıklatın.
Not
Yedekleme dosyası, Management Client bilgisayar. Eğer Management Client Farklı bir sunucuda yüklüyse, hedefi seçmeden önce yedekleme dosyasını bu sunucuya kopyalayın.
Yapılandırmayı Geri Yükle penceresi açılır. Geri yüklemenin bitmesini bekleyin ve Kapat'a tıklayın.