Skip to main content

XProtect Management Client

Kart sahipleri sekmesi

Son güncelleme: 1 dakikalık okuma
Sürüm2026r2
DilTürkçe

Erişim denetimi sistemindeki kart sahipleri hakkında mevcut bilgileri gözden geçirmek için Kart Sahipleri sekmesini kullanın.

Ad

Açıklama

Kart sahibini arat

Bir kart sahibinin adını yazın. Sistemde ad varsa, listede görünecektir.

Ad

Erişim denetimi sisteminden alınan kart sahiplerinin adlarını listeler.

Tip

Kart sahibinin tipini listeler, örneğin:

  • Personel

  • Bekçi

  • Konuk

Erişim kontrol sistemi entegrasyonunuz şuraya görüntü dosyası eklemeye ve silmeye izin veriyorsa: XProtect, resimleri kart sahibi profillerine yükleyebilirsiniz. Erişim denetimi sistem tümleştirmesi mevcut kart sahibi resimlerini zaten depolamıyorsa, bu işlev kullanışlıdır.

Tüm erişim kontrolü sistemleri şu yolla kart sahibi resimlerinin eklenmesini desteklemez XProtect.

Ad

Açıklama

Resim seçin

Kart sahibinin görüntüsünü içeren bir dosyanın yolunu belirtin. Entegre erişim kontrolü sistemi görüntüleri yönetiyorsa ve görüntü değişikliklerine izin vermiyorsa bu düğme gizlenir XProtect.

  • Dosyaları .bmp, .png ve .jpg biçimlerinde kullanabilirsiniz.

  • Görüntüler, görünümü ekran boyutuna getirmek için yeniden boyutlandırılır.

  • Milestone kare görüntü kullanmanızı önerir.

Resmi sil

Resmi silmek için tıklayın. Kart sahibinin entegre erişim kontrolü sisteminde de resmi varsa, bunun yerine bu resim gösterilecektir.