Utrata właściwości danych klienta dla zarejestrowanych usług
W przypadku zakończenia rejestracji za pomocą przycisku Server Configurator Po, na przykład, zmianie adresu serwera zarządzającego, wszelkie zmiany informacji dla zarejestrowanych usług zostaną nadpisane. W związku z tym w przypadku zmiany informacji dla zarejestrowanych usług należy ponownie zastosować zmiany dla wszystkich usług zarejestrowanych na serwerze zarządzania na komputerze ze zmienioną nazwą.
Informacje, które można edytować w przypadku zarejestrowanych usług, znajdują się w sekcji Narzędzia > Zarejestrowane usługi > Edytuj:
Zaufane
Zaawansowane
Flaga zewnętrzna
Dowolny ręcznie dodany adres URL