Ztráta vlastností zákaznických dat pro registrované služby
Pokud registraci dokončíte pomocí Server Configurator Například po změně adresy serveru pro správu budou všechny úpravy informací o registrovaných službách přepsány. Pokud jste tedy změnili informace o registrovaných službách, změny musí být znovu použity pro všechny služby, které jsou na serveru pro správu v počítači registrovány se změněným názvem.
Informace, které lze upravovat pro registrované služby, se nacházejí v části Nástroje > Registrované služby > Upravit:
Důvěryhodné
Rozšířené
Externí příznak
Jakákoli ručně přidaná adresa URL