Изтриване на записи
В екрана за навигация на сайта изберете устройства.
Изберете съответното устройство в екрана Общ преглед и изберете раздела Запис.
Кликнете върху Изтриване На Всички Записи Бутон за изтриване на всички записи за устройството или групата устройства.
Този метод може да се използва само ако сте добавили всички устройства в групата към един и същ сървър. Защитените данни не са изтрити.