Изтриване на пространство за съхранение
Не можете да изтриете мястото за съхранение или съхранение по подразбиране, което устройствата използват като място за съхранение на записи на живо.
Това означава, че може да се наложи да преместите устройствата (вижте Преместване на хардуера) и всички все още не архивирани записи в друго хранилище, преди да изтриете хранилището.
За да видите списъка с устройства, които използват това пространство за съхранение, щракнете върху номера на използване на устройството.
Забележка
Ако в хранилището има данни от устройства, които са били преместени на друг записващ сървър, се появява предупреждение. Кликнете върху връзката, за да видите списъка с устройства.
Следвайте стъпките в Премества неархивираните записи от едно хранилище в друго.
Продължете, докато не преместите всички устройства.
Изберете мястото за съхранение, което искате да изтриете.

Кликнете върху
Бутон, разположен под Конфигурация на мястото за съхранение списък.Щракнете върху "Да".