Skip to main content

XProtect Management Client

Изтриване на пространство за съхранение

Последно актуализиране: 1 минута четене
Версия2026r2
ЕзикБългарски

Не можете да изтриете мястото за съхранение или съхранение по подразбиране, което устройствата използват като място за съхранение на записи на живо.

Това означава, че може да се наложи да преместите устройствата (вижте Преместване на хардуера) и всички все още не архивирани записи в друго хранилище, преди да изтриете хранилището.

  1. За да видите списъка с устройства, които използват това пространство за съхранение, щракнете върху номера на използване на устройството.

    Забележка

    Ако в хранилището има данни от устройства, които са били преместени на друг записващ сървър, се появява предупреждение. Кликнете върху връзката, за да видите списъка с устройства.

  2. Следвайте стъпките в Премества неархивираните записи от едно хранилище в друго.

  3. Продължете, докато не преместите всички устройства.

  4. Изберете мястото за съхранение, което искате да изтриете.

    Пример за избрано пространство за съхранение.
  5. Кликнете върху Delete_a_storage_1.jpg Бутон, разположен под Конфигурация на мястото за съхранение списък.

  6. Щракнете върху "Да".