Inaktivera automatisk licensaktivering
Om det inte är tillåtet att använda automatisk licensaktivering i din organisation, eller om du bara har ändrat dig, kan du inaktivera automatisk licensaktivering.
Hur du inaktiverar beror på om du senare planerar att använda automatisk licensaktivering igen.
Inaktivera men behåll lösenordet för senare användning:
Från fönstret Platsnavigering -> Grundläggande nod -> Licensinformation, avmarkera Aktivera automatisk licensaktivering. Användarnamnet och lösenordet sparas fortfarande på konfigurationsservern.
Inaktivera och ta bort lösenord:
Från fönstret Platsnavigering -> Grundläggande nod -> Licensinformation, klicka på Redigera autentiseringsuppgifter för aktivering.
Klicka på Radera lösenord.
Bekräfta att du vill radera användarnamnet och lösenordet från konfigurationsservern.