Dezactivați activarea automată a licenței
Dacă nu este permisă utilizarea activării automate a licenței în organizația dvs. sau dacă v-ați răzgândit, puteți să dezactivați activarea automată a licenței.
Modul în care dezactivați depinde de modul în care intenționați să utilizați activarea automată a licenței mai târziu.
Dezactivați, dar păstrați parola pentru utilizare ulterioară:
Din panoul Navigare site ->Nodul de bază -> Informații despre licență, goliți Activați activarea automată a licenței. Numele de utilizator și parola sunt încă salvate pe serverul pentru management.
Dezactivați și ștergeți parola:
Din panoul Navigare site ->Nodul de bază -> Informații despre licență, faceți clic pe Editare acreditări de activare.
Faceți clic pe Ștergeți parola.
Confirmați că doriți să ștergeți numele de utilizator și parola de pe serverul pentru management.