Dezaktywuj/włącz sprzęt
Dodany sprzęt jest domyślnie włączony.
Możesz sprawdzić, czy sprzęt jest włączony czy wyłączony w ten sposób:
Włączono
Wyłączono
Aby wyłączyć dodany sprzęt, na przykład na potrzeby licencji lub wydajności
Rozwiń serwer rejestrujący, prawym przyciskiem myszy kliknij sprzęt, który chcesz wyłączyć.
Wybierz opcję Włączone, aby ją wyczyścić lub wybrać.