Verlies van klantgegevens-eigenschappen voor geregistreerde services
Als je een registratie met de Server Configurator voltooit, bijvoorbeeld na een wijziging in het adres van de managementserver, worden alle wijzigingen in de informatie voor de geregistreerde services overschreven. Als je dus informatie hebt gewijzigd voor de geregistreerde services, moeten de wijzigingen opnieuw worden toegepast voor alle services die zijn geregistreerd op de managementserver op de computer met de gewijzigde naam.
De informatie die kan worden bewerkt voor geregistreerde services bevindt zich onder Hulpprogramma’s > Geregistreerde services > Bewerken:
Vertrouwd
Geavanceerd
Externe vlag
Elke handmatig toegevoegde URL