Vælg delt sikkerhedskopi-mappe
Før du sikkerhedskopierer og gendanner en systemkonfiguration, skal du definere en sikkerhedskopimappe til dette formål.
Højreklik på beskedområdets Management Server tjenesteikon og vælg Vælg delt sikkerhedskopieringsmappe.
I vinduet, der bliver vist, skal du gå til den ønskede filplacering.
Klik på OK to gange.
Hvis du bliver spurgt, om du ønsker at slette filer i den aktuelle sikkerhedskopi-mappe, skal du klikke på Ja eller Nej, afhængigt af dine behov.