Skip to main content

XProtect Management Client

Flytter hardware

Last Updated: 2 minute read
Version2026r1
SprogDansk

Du kan flytte hardware mellem optagelsesservere, der tilhører det samme system. Efter en flytning vil hardwaren og dens enheder køre på den nye optagelsesserver, og nye optagelser bliver gemt på denne server. Flytningen er gennemsigtig for klientbrugerne.

Optagelserne på den gamle optagelsesserver bliver der indtil:

  • Systemet sletter dem, når opbevaringstiden udløber. Optagelser, som nogen har beskyttet med bevislås (se Bevislåse), bliver ikke slettet, før opbevaringstiden for bevislåsen udløber. Du definerer opbevaringstiden for bevislåse, når du opretter dem. Opbevaringstiden kan aldrig udløbe

  • Du sletter dem fra hver enheds nye optagelsesserver på fanen Optag

Hvis du prøver at fjerne en optagelsesserver, der stadig indeholder optagelser, modtager du en advarsel.

Bemærk

Hvis du flytter hardware til en optagelsesserver, som aktuelt ikke har hardware føjet til sig, skal klientbrugerne logge af og på for at modtage data fra enhederne.

Du kan bruge funktionen til at flytte hardware til:

  • Belastningsbalance: Hvis for eksempel disken på en optagelsesserver er overbelastet, kan du tilføje en ny optagelsesserver og flytte noget af din hardware

  • Opgrader: Hvis du for eksempel skal erstatte optagelsesserverens værtsserver med en nyere model, kan du installere en ny optagelsesserver og flytte hardwaren fra den gamle server til den nye server

  • Erstat en defekt optagelsesserver: Hvis serveren for eksempel er offline og aldrig kommer online igen, kan du flytte hardwaren til andre optagelsesservere og dermed holde systemet kørende. Du kan ikke tilgå de gamle optagelser. For yderligere oplysninger, se Erstat en optagelsesserver.

Fjernoptagelser

Når du flytter hardware til en anden optagelsesserver, annullerer systemet igangværende eller planlagte hentninger fra indbyrdes forbundne systemer eller decentrale storages på kameraer. Optagelserne bliver ikke slettet, men dataene bliver ikke hentet og gemt i databaserne som forventet. I så fald modtager du en advarsel. For den XProtect Smart Client bruger, som har startet en hentning, når du starter med at flytte hardwaren, mislykkes hentningen. Brugeren XProtect Smart Client får besked og kan forsøge igen senere.

Hvis nogen har flyttet hardware på et fjernsystem, skal du manuelt synkronisere det centrale system med indstillingen Opdater hardware for at afspejle den nye konfiguration af fjernsystemet. Hvis du ikke synkroniserer, vil de flyttede kameraer forblive frakoblet på det centrale system.