Slet optagelser
I ruden Systemnavigation skal du vælge Enheder.
Vælg den relevante enhed i ruden Oversigt og vælg fanen Optagelse.
Klik på knappen Slet alle optagelser for at slette alle optagelser for enheden eller enhedsgruppen.
Denne metode kan kun bruges, hvis du har føjet alle enhederne i gruppen til den samme server. Beskyttede data er ikke slettet.