Slet al hardware på en optagelsesserver
Vigtigt
Når du sletter hardware, slettes alle optagede data relateret til hardwaren permanent.
Højreklik på den optagelsesserver, hvor du vil slette al hardware.
Vælg Slet al hardware.
Bekræft sletningen.
Når du sletter hardware, slettes alle optagede data relateret til hardwaren permanent.
Højreklik på den optagelsesserver, hvor du vil slette al hardware.
Vælg Slet al hardware.
Bekræft sletningen.