Slet et storage
Du kan ikke slette standard-storaget eller -storages, som enheder bruger som optagelses-storage til live-optagelser.
Det betyder, at du måske skal flytte enheder (se Flytter hardware) og eventuelle endnu ikke arkiverede optagelser til et andet storage, før du sletter storaget.
For at se en liste over enheder, der bruger dette storage, skal du klikke på enhedens brugsnummer.
Bemærk
Hvis storaget har data fra enheder, der er blevet flyttet til en anden optagelsesserver, vil der blive vist en advarsel. Klik på linket for at se listen med enheder.
Følg trinene i Flyt ikke-arkiverede optagelser fra et storage til et andet.
Fortsæt indtil du har flyttet alle enheder.
Vælg det storage, du vil slette.

Klik på den
knap, der er placeret under listen Storage-konfiguration.Klik på Ja.