Ztráta vlastností zákaznických dat pro registrované služby
Pokud dokončíte registraci pomocí Server Configurator těchto možností, například po změně adresy serveru pro správu, budou všechny úpravy informací pro registrované služby přepsány. Pokud jste tedy změnili informace o registrovaných službách, změny musí být znovu použity pro všechny služby, které jsou na serveru pro správu v počítači registrovány se změněným názvem.
Informace, které lze upravovat pro registrované služby, se nacházejí v části Nástroje > Registrované služby > Upravit:
Důvěryhodné
Rozšířené
Externí příznak
Jakákoli ručně přidaná adresa URL