Деактивиране на автоматичната активация на лиценза
Ако не ви е разрешено да използвате автоматична активиране на лиценз във вашата организация или ако просто сте променили решението си, можете да деактивирате автоматичната активиране на лиценз.
Начинът на деактивиране зависи от това дали по-късно планирате да използвате отново автоматичната активация на лиценза.
Деактивирайте, но запазете паролата за по-късна употреба:
От екрана за навигация на сайта -> Основни възли -> Лицензионна информация, изчистете Разреши автоматична активация на лиценза. Потребителското име и паролата все още се записват на сървъра за управление.
Деактивиране и изтриване на паролата:
От екрана за навигация на сайта -> Основни възли -> Лицензионна информация, щракнете върху Редактиране на идентификационните данни за активиране.
Щракнете върху Изтриване на парола.
Потвърдете, че искате да изтриете потребителското име и парола от сървъра за управление.