Изтриване на пространство за съхранение
Не можете да изтриете мястото за съхранение или съхранение по подразбиране, което устройствата използват като място за съхранение на записи на живо.
Това означава, че може да се наложи да преместите устройствата (вижте Преместване на хардуера) и всички все още неархивирани записи в друго пространство за съхранение, преди да изтриете мястото за съхранение.
За да видите списъка с устройства, които използват това пространство за съхранение, щракнете върху номера на използване на устройството.
Забележка
Ако в хранилището има данни от устройства, които са били преместени на друг записващ сървър, се появява предупреждение. Кликнете върху връзката, за да видите списъка с устройства.
Следвайте Премества неархивираните записи от едно хранилище в другостъпките в.
Продължете, докато не преместите всички устройства.
Изберете мястото за съхранение, което искате да изтриете.

Щракнете върху
бутона, който се намира под списъка за конфигуриране на съхранение .Щракнете върху "Да".