Förlust av egenskaper för kunddata för registrerade tjänster
Om du slutför en registrering genom att använda Server Configurator efter, till exempel en ändring i konfigurationsserverns adress, kommer alla ändringar i informationen för de registrerade tjänsterna att skrivas över. Så om du har ändrat informationen för de registrerade tjänsterna måste ändringarna tillämpas igen för alla tjänster som är registrerade på konfigurationsservern på datorn med det ändrade namnet.
Informationen som kan redigeras för registrerade tjänster finns under Verktyg > Registrerade tjänster > Redigera:
Betrodda
Avancerat
Extern flagga
Valfri manuellt tillagd URL