Schimbați setările parolei de configurare a sistemului
Important
Când schimbați parola, este important ca administratorii de sistem să salveze parolele asociate cu diferitele copii de rezervă și să păstreze parolele în siguranță. Dacă restaurați un backup, este posibil să vi se solicite să furnizați parola de configurare a sistemului care era validă în momentul creării backupului. Fără această parolă, nu vă puteți restaura configurația din backupul de rezervă.
Important
După ce schimbați parola și dacă serverul pentru management și serverul de evenimente sunt instalate pe computere separate, trebuie să introduceți parola curentă de configurare a sistemului și pe serverul de evenimente. Pentru mai multe informații, consultați Introduceți parola curentă de configurare a sistemului (serverul de evenimente).
Important
Pentru a aplica modificările, trebuie să reporniți serviciile serverului pentru management.
Localizați pictograma pentru tava serverului pentru management și asigurați-vă că serviciul rulează.
Faceți clic dreapta pe pictograma de Management Server serviciu din zona de notificare și selectați Schimbați setările parolei de configurare a sistemului.
Apare fereastra de modificare a setărilor de parolă de configurare a sistemului.
Atribuiți o parolă
Introduceți parola nouă în câmpul Parolă nouă.
Reintroduceți parola nouă în câmpul Confirmați parola nouă și selectați Enter.
Citiți notificarea și faceți clic pe da pentru a accepta modificarea.
Așteptați confirmarea modificării și selectați Închidere.
Pentru a aplica modificările, trebuie să reporniți serviciile serverului pentru management.
După repornire, asigurați-vă că serverul pentru management este pornit.
Eliminați protecția prin parolă
Dacă nu aveți nevoie de protecție prin parolă, puteți selecta să renunțați:
Bifați caseta de selecție: Aleg să nu utilizez parola de configurare a sistemului și înțeleg faptul că această configurare a sistemului nu va fi criptată și fac clic pe Enter.
Citiți notificarea și faceți clic pe da pentru a accepta modificarea.
Așteptați confirmarea modificării și selectați Închidere.
Pentru a aplica modificările, trebuie să reporniți serviciile serverului pentru management.
După repornire, asigurați-vă că serverul pentru management este pornit.