Utrata właściwości danych klienta dla zarejestrowanych usług
W przypadku zakończenia rejestracji przy użyciu Server Configurator , na przykład po zmianie adresu serwera zarządzania, wszelkie zmiany informacji dotyczących zarejestrowanych usług zostaną nadpisane. W związku z tym w przypadku zmiany informacji dla zarejestrowanych usług należy ponownie zastosować zmiany dla wszystkich usług zarejestrowanych na serwerze zarządzania na komputerze ze zmienioną nazwą.
Informacje, które można edytować w przypadku zarejestrowanych usług, znajdują się w sekcji Narzędzia > Zarejestrowane usługi > Edytuj:
Zaufane
Zaawansowane
Flaga zewnętrzna
Dowolny ręcznie dodany adres URL