Fjern en optagelsesserver
Vigtigt
Hvis du fjerner en optagelsesserver, så vil al konfiguration, som Management Client er angivet i vinduet, blive fjernet for optagelsesserveren, inklusive al hardware, som er knyttet til optagelsesserveren (kameraer, input-enheder og så videre).
Højreklik på den optagelsesserver, du ønsker at fjerne, i ruden Oversigt.
Vælg Fjern Optagelsesserver.
Hvis du er sikker, skal du klikke på Ja.
Optagelsesserveren og al hardware, der er knyttet til den, fjernes.