Изтриване на записи
В екрана за навигация на сайта изберете устройства.
Изберете съответното устройство в екрана Общ преглед и изберете раздела Запис.
Щракнете върху бутона "Изтриване на всички записи" , за да изтриете всички записи за устройството или групата устройства.
Този метод може да се използва само ако сте добавили всички устройства в групата към един и същ сървър. Защитените данни не са изтрити.