Auto-konfigurer
Hvis du vælger automatisk konfiguration (auto-konfigurer), vil alle manuelle ændringer, du har lavet, blive overskrevet. Vælg denne indstilling, hvis din manuelle konfiguration ikke har ført til konsekvent nyttige genkendelsesresultater.
Fra fanen Genkendelsesindstillinger skal du klikke på Auto-konfigurer. Et nyt vindue bliver vist.
Bekræft, at du ønsker at vende tilbage til auto-konfigurerede indstillinger ved at klikke på Næste. Systemet optimerer indstillingerne.
Klik på Luk, og gem derefter konfigurationen.
Gennemse og valider (se Valider konfiguration) de nye indstillinger.