Veri tabanlarında kütüğe alınıyor ve SQL Server
Veritabanlarını SQL Server ve veri depolaması
XProtect Incident Manager Surveillance_IM adında kendi SQL Server veritabanına sahiptir. Surveillance_IM SQL Server veritabanı, tüm olay projeleriniz, olay projelerine eklenen veriler ve aşağıdakilerle ilgili kullanıcı etkinliklerinin bazılarını içeren günlük girişleri hakkındaki bilgileri saklar. XProtect Incident Manager. Olay projelerine eklenen veya eklenmeyen tüm diziler, her zaman olduğu gibi kayıt sunucularınızın depolamalarındaki kameralarınızın medya veritabanlarında saklanır.
Sistem günlük dosyası XProtect Incident Manager
Sistem günlük dosyası 10 MB'XProtect Incident Managerden büyük olduğunda, VYY dosyayı kopyalar ve bir Arşiv alt klasörüne arşivler. VYY yeni günlük girişlerini yeni bir sistem günlük dosyasına yazar. Gerekli kullanıcı izinlerine sahipseniz, VYY sistem günlük dosyasını arşivlediğinde değiştirebilirsiniz. C:\Program Files\MilestoneXProtect\ Management Server\IIS\IncidentManager\Web.config dosyasındaki arşiv maksimum değerinin değerini değiştirin.
Kullanıcı etkinliğinin oturum açma Management Client ve XProtect Smart Client
XProtect Incident Manager kullanıcı etkinliğinin ayrıntılı kayıtlarını SQL Server veritabanlarında saklar.
Yöneticiler olay özelliklerini Management Client oluşturduğunda, etkinleştirdiğinde ve düzenlediğinde, bu faaliyetler günlük sunucusunun SQL Server veritabanı SurveillanceLogServerV2'ye yazılır.
Olay projelerinin operatörleri XProtect Smart Client olay projelerini oluşturduğunda ve düzenlediğinde, faaliyetler 'XProtect Incident Managerin Surveillance_IM adında kendi SQL Server veritabanına, günlük sunucusunun SQL veritabanına SurveillanceLogServerV2 veya her iki SQL Server veritabanına yazılır.
Etkinliklerin kaydedildiği yer, özel etkinliğe bağlıdır.
Kim ve nerede | Etkinlik | Etkinlik oturum açtı | |
|---|---|---|---|
Güvenlik_IM | SurveillanceLogServerV2 | ||
Yöneticiler Management Client | 'e ilişkin tüm olay özelliklerini ve ayarlarını tanımlayın, düzenleyin XProtect Incident Managerve silin. | Hayır | Evet |
Operatörler XProtect Smart Client | Olay projelerini oluşturun ve silin. Olay raporlarını oluşturmak ve yazdırmak. | Evet | Evet |
Olay projelerini açın ve dışa aktarın. | Evet | Hayır | |
Olay projelerini düzenlemek. Örneğin olay türlerini, durumları, kategorileri ve verileri uygulayın veya değiştirin ve çağrılar hakkında yorumlar veya bilgiler ekleyin. | Evet | Hayır | |
Dizileri oluşturun ve kaldırın. Olay projelerine dizileri eklemek ve çıkarmak. | Evet | Hayır | |
Surveillance_IM veritabanı, Management Server hizmetin SQL Server veritabanı ile aynı SQL Server kurulumunda bulunur. Hizmetin SQL Server veritabanını Management Server taşırsanız, Surveillance_IM veritabanını aynı konuma taşımanız gerekir. Surveillance_IM veritabanını diğer SQL Server veritabanlarında yaptığınız gibi taşıyabilir ve yedekleyebilirsiniz.
Ayrıca, bkz. Yönetim sunucusunu taşıma ve Bir SQL Server veritabanının konumunu ve adını değiştirin.
Not
CAPSS uyumlu sistemler için, dışa aktarılan günlükleri güvenli, bir kez yazma ortamında saklamanızı veya harici olarak dijital imzalar uygulamanızı (örneğin, Windows araçlarını veya üçüncü taraf çözümlerini kullanmanız) Milestone önerir.