Bir haritada gezinme

Harita XProtect Smart Client uygulamasının içindeki görünüm alanından daha büyükse veya haritayı yakınlaştırdıysanız, gizlenmiş alanlarını görmek için haritayı kaydırabilirsiniz. Haritanın eklenen öğeler dışındaki bir yerini tıklayınca tıklanan nokta haritanın merkezi olur. Haritayı seçerek ve herhangi bir yönde sürükleyerek kaydırın.

Alternatif olarak yakınlaştırma için farenizin kaydırma tekerleğini kullanın. Yakınlaştırmak için yukarı, uzaklaştırmak için aşağı kaydırın.

Haritayı otomatik olarak ekran boyutuna getir etkinleştirilmişse ve görünümdeki harita konumunuz birçok görünüm konumu olan bir görünümün parçasıysa ayarlar modundaki Özellikler bölmesinde tanımlandığı gibi bir zaman aralığından sonra harita otomatik olarak tam ekran boyutuna getirilir. Orijinal görünüme geri dönmek için haritanın eklenen ögelerin dışındaki bir noktasına sağ tıklatın.